Veiligheidsinformatie

Het Ulthera ® systeem is geïndiceerd voor niet-invasieve lifting van de wenkbrauwen, de huid van de hals en de onderkant van de kin, alsook om de lijntjes en rimpels op het decolleté te verminderen. Met het Ulthera-systeem kan de huid met het Ulthera DeepSEE® handstuk gevisualiseerd worden tot een diepte van 8 mm onder het huidoppervlak. Het gebruik van het handstuk die de visualisatie van dermale en subdermale weefsellagen mogelijk maakt, zorgt ervoor dat er op precies de juiste diepte behandeld kan worden. Raadpleeg uw specialist om te bespreken of Ultherapy ® de juiste behandeling voor u is.

Merz waarschuwt voor niet echte Ultherapy ® behandelingen met namaak Ulthera ® systemen die in omloop zijn

Merz Pharma, het moederbedrijf van Ulthera, waarschuwt patiënten voor niet originele Ultherapy® behandelingen die uitgevoerd worden met niet originele Ulthera® systemen. Patiënten die deze behandeling ondergaan, zien mogelijk geen resultaat en kunnen blijvende schade aan de huid oplopen.

 

Namaakapparaten, die u dezelfde voordelen schijnen te bieden, beschikken niet over dezelfde technologie. Ze zijn niet getest in klinische onderzoeken en niet jarenlang onderzocht; dit zijn juist de dingen waarop het Ulthera ® systeem is gebaseerd.

 

Met wereldwijd meer dan 800.000 uitgevoerde behandelingen, 50 klinische onderzoeken en 40 publicaties, is Ultherapy ® aantoonbaar de leider op het gebied van niet-chirurgische huid liftende behandelingen. Met deze unieke liftende behandelindicaties onderscheidt Ultherapy ® zich van alle andere beschikbare energieleverende systemen. Veel gerespecteerde cosmetische specialisten bieden Ultherapy ® aan en vertrouwen op de veiligheid ervan en de voldoening die deze behandeling hun patiënten geeft.

Vind een kliniek

Zoek een kliniek die Ultherapy ® behandelingen uitvoert.