Ultherapy behandelingen

Ultherapy is een effectief alternatief voor cosmetische ingrepen bij  tekenen van huidveroudering. Deze innovatieve methode maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie om de huid te verstrakken. De geluidsgolven werken tot in de diepste huidlagen waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Door de toename van collageen in de huid wordt de huid op natuurlijke wijze strak getrokken en gelift. Ultherapy is de ideale behandelmethode voor het (face)liften van de huid zonder operatie en zonder hersteltijd.

Gemiddeld duurt een Ultherapy behandeling tussen de 30 en 90 minuten. Sommige patiënten zien direct na hun behandeling al verbetering, de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk zichtbaar. In de periode van 2 tot 3 maanden na de behandeling met Ultherapy vormt zich geleidelijk een gelifte en strakkere huid. Verbeteringen worden naarmate de tijd verstrijkt duidelijker zichtbaar en kunnen tot wel 6 maanden voort duren.  

Soorten Ultherapy behandelingen

Ultherapy biedt natuurlijk huidverjonging door de volgende behandelingen:

 

Gezicht liften zonder operatie

Met een ultrasound behandeling kun je jouw gezicht laten liften zonder operatie. Zonder de nadelen van een chirurgische ingreep, zoals littekens en hersteltijd, krijg je wel een natuurlijk en geleidelijk liftend effect. Dit kan door een wenkbrauwlift of het behandelen van de oogleden. Ook de huid in de hals en kin kan worden verjongd.