Ultherapy, liften zonder operatie

Ultherapy is een liftende en verstrakkende behandeling zonder operatie. Door middel van micro-gefocuste ultrasound energie wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en strakker gemaakt. Ultherapy is toe te passen op de wenkbrauwen, hals, kin, decolleté of het hele gezicht. Doordat lijntjes en rimpels vervagen krijg je een frissere uitstraling en ga je er weer jeugdiger uit zien.

Ultherapy is niet te verwarren met een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt gebruik gemaakt van fillers. Via injecties wordt het volume in je gezicht weer hersteld, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn. Ultherapy werkt op basis van ultrasound energie dat de natuurlijke collageen aanmaak in je lichaam stimuleert. Een natuurlijke en strakkere huid is het resultaat.

Eén behandeling, geen hersteltijd

Ben je toe aan een strakkere huid met gegarandeerd resultaat en zonder beschadigingen? Dan is een Ultherapy-behandeling iets voor jou. Tijdens de behandeling wordt er met het Ulthera-systeem ultrasound energie in de huid afgeleverd. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine weer gestimuleerd, dat zorgt voor een stevigere huid. Ultherapy is een huid verjongende behandeling met een liftend effect zonder operatie, waardoor je huid onbeschadigd blijft en je geen hersteltijd nodig hebt.

De duur van de behandeling is afhankelijk van je individuele behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een Ultherapy behandeling tussen de 30 en 90 minuten. In de periode van 2 tot 3 maanden na de behandeling vormt zich geleidelijk een gelifte en strakkere huid. Verbeteringen van de huid worden naarmate de tijd verstrijkt duidelijker zichtbaar en kunnen tot wel 6 maanden aanhouden.

Echografische visualisatie met Ultherapy

Tijdens de Ultherapy behandeling wordt de huid echografisch gevisualiseerd. Een unieke methode die alleen met Ultherapy kan. Door de echografische visualisatie kan de specialist precies bepalen waar de ultrasound energie afgeleverd moet worden. Op deze manier ben je er van verzekerd dat op exact de juiste plek en diepte van de huid de aanmaak van collageen en elastine bevorderd wordt. Een gelifte en strakkere huid is het resultaat. Rimpels en lijntjes verdwijnen.