Is Ultherapy iets voor mij?

Voor wie is Ultherapy geschikt?

Ultherapy is geschikt voor mensen die lichte tot matige verslapping van de huid hebben, waarbij de huid er ook minder stevig of strak uit ziet. Voorbeelden zijn:

  • Zakkende wenkbrauwen
  • Zakkende oogleden
  • Losse huid op de hals
  • Verslapte kaaklijn
  • Slappe huid onder de kin
  • Lijnen en rimpels op het decolleté

 

Natuurlijk gelifte huid

Een Ultherapy behandeling resulteert in een natuurlijk gelifte huid waardoor je er weer frisser en jeugdiger uit ziet. Goed voor je zelfvertrouwen en voor een mooie uitstraling. De resultaten van Ultherapy worden op een geleidelijke, natuurlijke manier zichtbaar en zijn daardoor minder drastisch dan een chirurgische ingreep. De Ultherapy behandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Gedurende 2 tot 6 maanden na de behandeling zal de huid strakker en steviger worden.

Een groot voordeel van Ultherapy is dat je huid niet beschadigd, omdat er geen sprake is van een operatie. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die je huid in gaan. Veel bekende technieken zoals huidlasering, chemische peelings en fillers zijn veel meer belastend voor je huid. Ultherapy is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgie willen of voor mensen die de effecten van een chirurgische ingreep willen versterken of verlengen.

Resultaten van Ultherapy

Ultherapy zorgt voor een natuurlijk gelifte huid, het resultaat van een facelift, maar dan zonder operatie. Bekijk de resultaten van patiënten die een Ultherapy behandeling hebben ondergaan en lees hun ervaringen.